The Basic Principles Of کفپوش اپوکسی

آزمون نظام (۹۲) معماری طراحی (۲۷) آموزشی (۲۱۴) اچ اس ئی (۶) اجرایی (۳۶) اخبار (۱۷۵) اخبار مهندسی (۱۴۳) آزمون‌های مهندسی (۶۲) کارشناسی رسمی (۱۹) ماده ۲۷ (۱۴) دانشگاهی (۷) صنعت ساختمان (۷۰) کمیسیون هم ارزی (۵) پروانه اشتغال مهندسی (۱۴) رپورتاژ آگهی (۱۷۵) فهرست بها (۱۷۷) گالری عکس (۴) معماری (۳۴) دکوراسیون داخلی (۴) مقررات ملی و آیین نامه‌ (۲۱۶) استاندارد ملی (۶۹) مصوبات شورای عالی شهرسازی و معماری (۱۱) نرم افزار مهندسی (۱۷) ایتبس (۸) نشریات نظام فنی (۸۳۸) نقشه‌برداری (۱۰)

اپوکسی سه بعدی در بین انواع کفپوش ها، در حال حاضر آخرین روش برای زیبایی بخشیدن به دنیای فانتزی امروز و محیط های مختلف است.

با کمک گروت اپوکسی که یک ماده ترکیبی جهت تعمیر و پوشش سطح آسیب دیده است، لکه گیری می کنیم تا تمام خلل و فرج و درزها پر شود .

اما کفپوش های اپوکسی دارای معابی هم هستند که از جمله مهمترین عیب کف پوش های اپوکسی عدم مقاومت آن در برابر نور خورشید است یعنی این کف پوش در برابر اشعه های خورشیدی تغییر رنگ داده و شکل اولیه خود را از دست می دهد.

ابتدا برای آشنایی بیشتر با کفپوش اپوکسی، به شرح ویژگی‌ها و ساختار رزین اپوکسی می‌پردازیم و در ادامه معایب این کفپوش ارائه شده است.

برای پاسخ به این سوال که کفپوش اپوکسی چیست؛ باید نگاهی به ترکیبات آن بیندازیم. ترکیب موجود درون این واکنش عبارت است از؛ اپوکساید و سخت کننده ی پلی آمین. ماده نام برده شده یک ماده ای مایع میباشد که بلافاصله بعد از آن که در محیط مورد نظر قرار گرفت، شکل آن را به خود خواهد گرفت.

رنگ کفپوشی مورد استفاده در پروژه‌های مختلف این شرکت با بهترین مواد اولیه و رعایت کلیه اصول استاندارد و توجه به نکات علمی و فنی در تمامی مراحل، تولید می‌شود.

همچنین کف باید دارای یک زبری مناسبی باشد که با دستگاه ساب انجام می شود. مضرس و زبر نمودن سطح جهت افزایش چسبندگی است و اگر سطح خیلی صاف و صیقلی مثل بتن باشد، قابل اجرا نیست و کفپوش به خوبی به آن نمی چسبد.

پس همانطور که از توضیحات بالا مشخص شد این مد کفپوش برای فضا های باز مناسب نیست و برای فضاهای داخلی مانند کف ساختمان ها و کف سوله ها کاربرد دارد.

با انتخاب مجریان متخصص می توانید به مدت زمان طولانی از کارایی کفپوش اپوکسی بهره مند شوید.

این واکنش منجر به تشکیل پلیمری ترموست می شود که خواص مکانیکی، مقاومت دمایی بالا و همچنین مقاومت شیمیایی دارد. این خواص به اپوکسی کاربردهای فراوانی می بخشد که از میان آن ها می توان به تولید پوشش های صنعتی، استفاده در قطعات الکترونیکی و الکتریکی، چسب ها و مواد پلاستیکی تقویت یافته با الیاف اشاره کرد.

مورد دیگر در کاهش هزینه کفپوش اپوکسی click here انتخاب مواد مصرفی با کیفیت جهت اجرای کفپوش است. انتخاب مواد با کیفیت منجر به آن می شود که مقدار مواد مصرفی در اجرا تا حد بسیار زیادی کاهش یابد.

از این نوع کفپوش ها در کارخانه ها و پارکینگ هایی که بار ترافیکی بالایی دارند استفاده می شود.

کفپوش اپوکسی بطور معمول عایق بار الکتریکی است و هر چه ضخامت بیشتر باشد مقاومت آن بیشتر می شود. جالب است که با تغییر در فرمولاسیون و نحوه اجرا در این نوع کفپوش ها قابلیت عبور بار الکتریکی را نیز خواهد داشت و به نام کفپوش های اپوکسی آنتی استاتیک معروف شده است.این کفپوش به کفپوش ضد جرقه نیز معروف می باشد و برای محیط هایی که مواد اشتعال زا نگهداری می شود بسیار مناسب است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *